Omega 3 Fish Oil 1000 mg, Flacon 60 Capsule Moi, Pret 89 lei

iunie 12, 2021

Renew Omega 3 capsule moi oferă o sursă superioară de uleiuri de pește, bogate în în EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). EPA și DHA sunt acizi grași esențiali pe care organismul nostru nu este capabil să îi sintetizeze singur, din acest motiv fiind nevoie de supliementare prin alimentație sau suplimente nutritive. Fiecare porție de 2 capsule moi conține o doză forte de 660mg EPA și 440mg DHA în pentru a sprijini funcționarea normală a vederii și inimii.

Omega 3 Fish Oil 1000mg, Flacon 60 Capsule Moi

Atunci când vă alegeți și când recomandați un supliment cu ulei de pește, este important să aveți în vedere practicile companiei privind producția, depozitarea și livrarea. Chiar și cele mai mici discrepanțe în aceste arii pot determina compromiterea suplimentului, și aceasta se aplică uleiurilor de pește mai mult decât aproape oricărui supliment de pe piață.

Uleiul de pește DY Nutrition este produs și păstrat la cele mai înalte standarde, pentru a dovedi angajamentul nostru continuu la standardele ISO: 9001. Ca o practică standard, sunt implementate un numeroase teste pentru a asigura integritatea produselor, suplimentar față de susținerea validității și eficacității, atât a materiilor prime, cât și a soluțiilor pentru produsele finite.

Ingrediente

Ulei de pește Omega 3, Capsulă Moale (gelatină – bovină, glicerină, apă purificată).

Informatii Nutriționale

INGREDIENTEPER CAPSULĂVALORI STANDARD PER PORȚIENRV (%) PER SERVING
Ulei de Pește EE 33/221000mg2000mg
EPA (Acid Eicosapentaenoic)330mg660mg
DHA (Acid Docosahexaenoic)220mg 440mg

Instructiuni de folosire

Luați 2 capsule moi, o dată pe zi, de preferat în timpul mesei, cu apă.

Notă

Acest produs este un supliment alimentar și trebuie utilizat împreună cu alimente ca parte a unei diete sănătoase și variate și nu ca substitut. Consumul recomandat este de 2 capsule moi pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Consultați întotdeauna medicul de familie sau farmacistul înainte de a lua suplimente. Acest produs nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează. Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte un medic de familie înainte de a lua suplimente.

Instrucțiuni de depozitare

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de lumina directă a soarelui.

Leave A Comment