Gel UV Constructie Unghii RevoFlex LUXORISE 15ml, Milky Pink, 50% reducere, Pret 39.90 lei

iulie 8, 2021

Imbratiseaza inovatia, exploreaza creativitatea, atinge perfectiunea cu Gel UV Constructie Unghii RevoFlex LUXORISE 15ml, Milky Pink! Formula revolutionara, premium, auto-nivelanta, rezistenta si flexibila a fost conceputa exclusiv pentru tehnicienii de unghii. Astfel, este un gel de constructie cu proprietati excelente de modelare, ce optimizeaza la maxim procesul de constructie al unghiilor.

Gel UV Constructie Unghii RevoFlex LUXORISE 15ml, Milky Pink

Gelul de constructie LUXORISE prezinta o adaptabilitate si aderenta excelenta de lucru, ce il face usor de folosit in diverse tehnici de constructie a unghiei – cu sablon, cu tipsuri LUXORISE Smart forms, direct pe unghiile naturale, fibra de sticla, etc. In acelasi timp, este un gel cu o flexibilitate excelenta, usor de finisat, indiferent de forma unghiei – patrata, ovala, stiletto, migdala, etc.  De asemenea, nuanta acestui gel UV permite realizarea manichiurii french. 

Vascozitatea este potrivita pentru o aplicare simpla cu rezultate exceptionale. Acum este simplu sa realizezi manichiuri delicate cu unghii lungi, subtiri si rezistente. 

Armonia dintre ingrediente ofera gelului o stabilitate crescuta. Acesta nu isi modifica culoarea in timp, nu se rupe, nu se fisureaza.gel constructie unghii luxorise

gel constructie unghii luxorise

Avantaje:

– Formula super premium
– Densitate medie
– Aderenta excelenta
– Auto-nivelant
– Flexibilitate mare
– Rezistenta crescuta
– Fara miros intepator
– Potrivit in diverse tehnici de constructie a unghiilor
– Nu isi modifica culoarea in timp

Informatii:

Timp uscare – 60 secunde in lampa LED, 120 secunde in lampa UV

Culoare: Milky Pink

Cantitate: 15ml

Leave A Comment