google.com, pub-8980313235729506, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Pantofii de drumeție cu talpă plată Walkmaxx Fit vor deveni cel mai bun prieten al tău în toate escapadele. Ușori, dar rezistenți, acești pantofi îți oferă echilibru pe orice fel de supafață – râuri, dealuri sau culmi înalte.

Pantofi de drumeție Outdoor Sport Walkmaxx

Mai bine împreună, niciodată separați

Casual și sport. Design și funcționalitate. Pentru ea și pentru el! Toate în același timp cu Pantofii de drumeție cu talpă plată Walkmaxx Fit!

Indiferent dacă îți place la nebunie viața în mediul urban sau îți petreci mai mult timp în natură, acești pantofi nu te vor dezamăgi! Lasă sentimentele și intuiția să te ghideze!

Trăiește aventura

Pantofii de drumeție cu talpă plată Walkmaxx Fit sunt versatili și beneficiază de un carâmb tricotat, care reglează temperatura și umezeala și are grijă să-ți ofere și mai mult confort atunci când ziua devine mai grea. Materialele ușoare, dar rezistente te ajută să rămâi activ o perioadă îndelungată.

Vei simți lipsa greutății

Spuma cu memorie adaptabilă absoarbe șocurile, astfel ca tu să te bucuri de o senzație plăcută de catifelare. Materialele superioare tricotate sunt selectate cu atenție, sunt respirabile și te mențin energic, în timp ce talpa îți oferă spațiu și confort pentru o experiență de neuitat.

Aderență

Talpa exterioară te va ajuta să fii mereu pregătit pentru aventurile zilnice și îți va oferi stabilitate, cu o bază anti-alunecare pe orice tip de teren.

Talpă EVA

Talpa intermediară îți oferă un plus de flexibilitate – absoarbe șocurile, iar tu te simți răsfățat!

Carâmb pentru orice sezon

Materialele echilibrează temperatura pentru a-ți oferi și mai mult confort. Materialul se adaptează în funcție de nevoile tale și îți oferă libertate de mișcare.

By Lozana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.