google.com, pub-8980313235729506, DIRECT, f08c47fec0942fa0

La Paris se deschide primul magazin dedicat exclusiv femeilor: o lume magică în care te pierzi cu ușurință. La vederea vitrinelor, femeile rezistă cu greu tentației de a intra și a face o achiziție. Țesături din dantelă scumpă, rochii gata făcute din mătase, catifea și cașmir — aici poți alege orice articol pe placul tău!

Tânăra Denise nu crede că va fi vreodată la cealaltă parte de tejghea. După ce a intrat în magazin ca vânzătoare, ea își pune ca obiectiv — să facă o carieră pentru a-și susține frații. Dar, de fapt, toate femeile își doresc cel mai mult — să iubească și să fie iubite.

Octav, proprietarul magazinului începe să aibă sentimente pentru Denise. Ea însă știe cu siguranță: povestea Cenușăresei este doar un basm. Dar uneori, deși rar, un basm se poate împlini.

„Citind acest roman, nimeni nu va mai putea intra într-un mare magazin fără să resimtă ceea ce Zola surprinde cu geniu: freamătul vieţii.”

— LE MONDE ☆☆☆☆☆

„Un roman despre forțele conflictuale ale iubirii, loialității și ambiției.”

— THE TELEGRAPH ☆☆☆☆☆

„Romanul La paradisul femeilor scoate foarte bine în evidență darul poetic al scriitorului Émile Zola.”

— LE FIGARO ☆☆☆☆☆

La Paradisul Femeilor – Émile Zola

Romanul a fost ecranizat în 2012 de BBC cu denumirea „The Paradise”. Serialul a fost nominalizat la Premiile Emmy.

Despre Autor:

Émile Zola a fost un important prozator francez, exponent al naturalismului european, dramaturg şi un personaj important în mișcarea de eliberare a Franţei.

Printre cele mai importante lucrări ale autorului se numără romanele Thérèse Raquin, Nana și La paradisul femeilor. Émile Zola a fost nominalizat de două ori la Premiul Nobel pentru Literatură.

A publicat împreună cu un grup de tineri autori, printre care și Guy de Maupassant, volumul de proză Seratele de la Médan. Cartea l-a propulsat pe Maupassant în literatura universală.

Tipul coperțiiMoale
Numărul de pagini453
Anul apariției2021
ISBN978-9975-3495-7-4
Dimensiuni13 x 20 cm

By Lozana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.