google.com, pub-8980313235729506, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Curatarea aerului si raspindirea microparticulelor de propolis in aer reduce cu 71,3% din incarcarea microbiana prezenta in aer în doar 3 zile de utilizare a propolizatorului.

Difuzor propolis cu inhalator

DIFUZOR PROPOLIS CU INHALATOR

Un mod practic, eficient si sanatos pentru a avea grija de sanatatea ta respirind corect! Preventie 100%naturala, fara reactii adverse! Propolizatoarele pot fi utilizate in gradinite, in scoli, in birouri, …., acasa in dormitoare (noaptea se curata plamanii, de aceea camera are un miros greu, dimineata).

Microparticulele difuzate in aer au rolul de a reduce incarcarea microbiana, de a nu permite dezvoltarea virusilor si de a curata aerul, astfel sanatatea plamanilor nostrii fiind protejata.

Gradinitele care utilizeaza deja propolizatoare au avantajul de a avea copilasi in permanenta la gradinita, riscul imbolnavirii fiind foarte mult redus, chiar daca se imbolnavesc, fac forme mult mai usoare.

Capsula contine propolis si boswelia (tamaie) si se schimba in momentul in care aparatul anunta printr-un semnal sonor (bip bip bip) terminarea celor 122 ore de functionare. Apoi se reseteaza aparatul de pe butonul on-off prin apasare permanenta timp de 40 secunde.

Acest aparat se poate folosi si ca si propolizator de camera si ca si inhalator, fiecare functie poate beneficia de alte 2 functii suplimentare: ionizator si ventilator, care permite difuzarea microparticulelor de propolis in aer in cantitate mult mai mare.

Greutate: 0,9 kg

Dimensiuni: 160x135x50mm

By Lozana