google.com, pub-8980313235729506, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Orezul, legumele, cartofii, cuscusul sau omleta nu au fost niciodata mai simplu de preparat. Cu design ergonomic si putere de 700 W, aparatul electric Black+Decker este dotat cu vas de gatire detasabil, prevazut cu suprafata antiaderenta si capacitatea de 1.8 L, in care veti putea prepara 10 portii de orez, fiind ideal pentru familiile numeroase.

Aparatul este prevazut cu functia de gatire cu aburi si un vas din aluminiu cu manere ergonomice in care puteti prepara sanatos diverse legume, precum si cu un capac din sticla transparenta si rezistenta la temperaturi inalte. De asemenea, aparatul este prevazut cu indicator luminos de gatit si indicator pentru mentinerea temperaturii. Indicatorul de gatit avertizeaza momentul in care aparatul este gata de utilizare. Dupa incheierea procesului de gatire, aparatul Black+Decker mentine automat temperatura.

Baza aparatului de gatit contine picioruse anti-alunecare, cu ajutorul carora il poti fixa cu usurinta pe orice suprafata de lucru. De asemenea, aparatul include un pahar de masurare din plastic. Accesoriile detasabile se pot curata usor manual sau in masina de spalat vase, in conditii de siguranta.

Aparat pentru gatit orez Black+Decker 700 W

By Lozana