google.com, pub-8980313235729506, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Oalele sub presiune pentru gatit sunt elemente absolut necesare pentru gospodina perfecta. Astfel de recipiente pentru gatit sunt destinate prepararii alimentelor intr-un mod sanatos. Oalele sub presiune au diverse volume si sunt ideale pentru a prepara ciorbe, supe, borsuri, tocanite, sarmale, pentru a fierbe legume  si pentru a face multe alte preparate culinare sub presiune. Oalele sub presiune pentru gatit moderne sunt fabricate din inox de inalta calitate, otel inoxidabil.

Comandati de aici  oala sub presiune capacitate mare,  oala cu capac transparent, oala 6 litri inox,  accesorii pentru gatit.

Oala sub presiune din otel inoxidabil 6 Litri Turbo Berlinger Haus BH 1080

Oala sub presiune din otel inoxidabil 8 Litri Turbo Berlinger Haus BH 1081

Oala sub presiune din otel inoxidabil 10 Litri Turbo Berlinger Haus BH 1082

Oala sub presiune inox cu livrare rapida

Oalele sub presiune asigura un gatit foarte rapid, datorita modului in care acestea functioneaza, in sensul ca, spre deosebire de oalele pentru gatit conventionale, oalele sub presiune functioneaza la temperaturi inalte, pana la 120 grade celsius. De asemenea, gatitul intr-o oala sub presiune este mult mai sanatos, vitaminele, mineralele dar si alte elemente nutritive pastrandu-se mult mai bine, alimentele preparate pastrandu-si savoarea. Consumul de energie rezultat prin gatirea in oala sub presiune este de asemenea redus, datorita faptului ca timpii de gatit sunt si ei redusi, mancarea fiind gata intr-un timp foarte scurt.

Avem oala presiune  6l otel argintiu,  vase si accesorii compatile cu masina de spalat vase, solutii pentru  depozitare si organizare,  forma de copt,  oale si cratite,  oala inox.

By Lozana