google.com, pub-8980313235729506, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Setul format din oale cu capac si tigai marmorate (13 piese) din aluminiu forjat Metallic Line Shiny Black Edition Berlinger Haus BH 6615 contine urmatoarele articole:

  • Tigaie : 20 cm x 4.5 cm; Capacitate : 1.0 Litri
  • Tigaie adanca : 24 cm x 6.5 cm; Capacitate: 2.3 Litri
  • Oala cu capac : 20 cm x 10.4 cm; Capacitate: 2.5 Litri
  • Oala cu capac : 24 cm x 11.8 cm; Capacitate: 4.1 Litri
  • Oala cu capac : 28 cm x 12.4 cm; Capacitate: 6.1 Litri
  • 3 Capace din plastic
  • 2 Suporturi din bachelita

Set oale si tigai marmorate (13 piese) din aluminiu forjat Metallic Line Shiny Black Edition Berlinger Haus BH 6615

Vasele de gatit sunt realizate conform celor mai inalte standarde nemtesti de calitate. Sunt produse din aluminiu forjat, invelit la interior cu 3 straturi marmorate. Pot fi folosite pentru orice sursa de caldura, gaz, electric, inductie – plita pe gaz, aragaz, plita cu inductie, si contribuie la reducerea consumului energetic cu pana la 35%.

Pot fi curatate cu usurinta manual sau in masina de spalat vase. Straturile din marmura imbunatatesc modul de gatire dar si procesul de curatare. 

Datorita straturilor marmorate mancarea va fi preparata in mod sanatos,  alimentele nu necesita ulei pentru a fi gatite corect si isi pastreaza gustul, aroma intensa si nutrientii valorosi pentru organism.

Suprafata acoperita cu marmura isi pastreaza aspectul, culoarea si caracteristicile chiar si in conditii de utilizare intensa. 

Vasele de gatit din set sunt prevazute cu manere simple si elegante. Acestea sunt ergonomice, placute la atingere si sporesc siguranta in timpul utilizarii. Manerele au forma speciala si permit sustinerea ustensilelor in timpul procesului de gatit, facilitand amestecarea. Articolele vin cu capace (T-Glass) rezistente la temperaturi inalte.

Culoare interior: Negru cu puncte albe

Culoare exterior: Negru

Culoare manere: Argintiu


Baza este conceputa inteligent si functioneaza pe toate sursele de caldura, plita de gaz, plita electrica si plita cu inductie. Materialele folosite sunt ECO Friendly, fara PFOA (Acid Perfluorooctanoic), PLUMB sau CADMIU.

By Lozana