google.com, pub-8980313235729506, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Noul Microfon cu USB face ca conectarea la un computer sa fie cat mai simpla fara a fi nevoie de un software suplimentar. Este ideal pentru youtube, inregistrati, jocuri, streaming live, etc. Acesta are un filtru pop care face ca inregistrarile de sunet sa fie mai clare si sa obtina un zgomot mai mic pe fundal. Are putere mare si nu consuma multa energie. 

Microfon USB Techstar®, Plug And Play, Condensator Pentru Jocuri Pe Calculator, Inregistrare Si Youtube

Specificatii:

 • Tipul: Microfon condesator;
 • Frecventa de raspuns: 30Hz~15kHz;
 • Frecventa de esantionare: 44.2kHz/58Hz;
 • Modul de alimentare: Prin USB;
 • Interfata de iesire: Interfata USB;
 • Marimea Microfonului: 145mm x 135mm;
 • Greutate: 170g;
 • Controlul volumului: Prin reglarea butonului.

Caracteristici:

 1. Chipset sonor de inalta calitate: Frecventa de proba se 192kHz/24 biti si diafragma de 16 mm. Prinderea tranzitorilor cu continut de frecventa ridicata in timp ce emite un sunet usor mai complet, rotund si mai cald. Raspunsul in frecventa extinsa de 20Hz-20kHZ este excelent pentru cantare si apeluri vocale. Microfonul de birou de inalta calitate sa asigura redarea sunetului rafinat, ceea ce va face sa va simtiti mai bine.
 2. Plug&Play: Cablul USB 2.0 este usor de conectat in computer, nu este nevoie de software suplimentar pentru driver sau de placa de sunet externa. Cablul USB dublu ecranat reduce interferentele. Streaming-ul Mic. este ideal pentru youtube, jocuri, podcast, streaming live, apeluri video, etc.. Cu un buton de volum, puteti ridica sau cobori sunetul in orice moment.
 3. Rezistent si fiabil: Suportul detasabil construit din metal asigra flexibilitate si portabilitate. Standul retractabil va permite sa reglati inaltimea dorita. Supotul de soc mentine microfonul constant cu functia de amortizare  si previne caderea microfonului. Filtrul pop face ca microfonul sa inregistreze sunetul mai clar si sa obtii un zgomot mai mic pe fundal. Putere mare, fara distorsiuni si consum redus de energie.

By Lozana